Fordeler med Storcash bedriftskort

Som kunde hos Storcash har du mulighet til å søke om bedriftskort levert av NorgesGruppen Finans. Bedriftskortet er et hjelpemiddel som samler alle månedlige kjøp på én faktura og gir mulighet for betalingsutsettelse. 

 

Dine fordeler med Storcash bedriftskort:

 

  • Originale kvitteringer følger som vedlegg til faktura for enklere bokføring
  • Rapport med MVA-sammendrag for alle MVA-satser
  • Månedlig faktura inneholder en detaljert oversikt over alle varekjøp i perioden. Private virksomheter: 14 dagers forfall, som gir inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Offentlige virksomheter: 25 dagers forfall, som gir inntil 56 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Velg mellom faktura på EHF, papir eller e-post (PDF)
  • Tilgang til egen nettbank som gir løpende oversikt over alle kjøp som blir belastet på kortet, samt kopi av de siste fakturaene
  • Kortet kan også benyttes i alle NorgesGruppens dagligvarebutikker

Søk om bedriftskort

Søknadskjemaet fylles ut med virksomhetens kontaktinformasjon, samt navn og fødselsnummer på aktuelle kortholdere. For å kunne søke må det eksistere et kundeforhold til Storcash.

 

Kortene kan samlet benyttes til kjøp inntil innvilget kredittramme innenfor månedsperioden. Vær derfor påpasselig med å angi en ønsket kredittramme som er tilstrekkelig for å dekke virksomhetens månedlige uttak av varer gjennom butikknettet. Økt kredittramme kan søkes om.

 

Vi ber deg sette deg inn i vilkår & betingelser samt priser før du søker.

 

Kontaktinformasjon:

NorgesGruppen Finans AS

Tlf: 480 33 400

E-post: info@norgesgruppenbedriftskort.no

 

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.