Få bonus fra første krone

Meld deg inn i bonusprogrammet Alltid! mer fra Storcash og få bonus på våre faste lave priser. Du får bonus fra første krone, og opp til 5% bonus på alle varer*. På mineralvann får du Alltid! 8% bonus. Bonusen samles på din Alltid!-konto og kan brukes for betaling i kassa ved en senere anledning.

 

Hvor mye bonus kan jeg få?

Som medlem av bonusprogrammet får du opp til 5% bonus på våre faste lave priser, og alltid minst 1 % bonus. Det er ingen krav til minimumskjøp for å oppnå bonus. Hvor mye bonus du får er avhengig av hvor mye du handler for. Nivåene for bonus finner du i tabellen nedenfor.

Bonustabell. *Bonus opptjenes ikke på pant, tobakk, alkohol og allerede nedsatte varer.

*Bonus opptjenes ikke på pant, tobakk, alkohol og allerede nedsatte varer.

Din bonusperiode varer én kalendermåned, og gjelder fra den 1. hver måned. Du har mulighet til å stige i bonusnivå når som helst gjennom bonusperioden dersom kjøpet ditt tilsier det. Det nye nivået vil du beholde ut inneværende måned, og gjennom hele neste måned. Det er altså mulig å gå fra 1% bonus til 5% bonus i løpet av en måned, avhengig av hvor mye du handler for.

 

Hvis kjøpet ditt tilsier at du skal gå opp i bonusnivå, vil det nye nivået gjelde fra neste dag. Ved nedjustering av bonusnivå skjer dette kun den 1. i måneden.

Hvilke varer er det bonus på?

Du får bonus på nesten alle våre varer til faste lave priser. Dette gjelder også varene i kundeavis, med unntak av Alltid! kupp hvor den lave prisen gjelder direkte i kassen.

 

Det er ikke bonus på pant, tobakk og alkoholvarer, eller allerede nedsatte varer. Disse varene er kun bonusbyggende. Det betyr at de gjør ditt månedlige kjøp høyere, noe som kan bidra til at du oppnår et høyere nivå på bonusskalaen og slik får mer bonus ved kjøp av andre varer. 

 

Får jeg andre fordeler enn bonus?

I tillegg til fordelene som bonus gir deg, får du som medlem tilgang på tilbud som kun gjelder for Alltid! medlemmer. Se tilbudene som gjelder nå.

Hvordan bruker jeg bonusen?

Bonusen kan kun benyttes som hel eller delbetaling av varer i Storcash sine butikker. Du velger selv hvor mye bonus du vil benytte, og trenger ikke å bruke hele beløpet på en gang. Du får hjelp i kassen til å benytte ønsket bonus.

 

Hvor mye bonus du har tilgjengelig finner du i Alltid! appen. Last ned appen via Apple Store eller Google Play

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.