Bli kunde hos Storcash

  • Konkurransedyktige priser på sterke merkevarer
  • Bransjens beste bonusprogram
  • Samme lave pris på små og store volum
  • Tilgang på over 20 000 varelinjer
  • Gunstige åpningstider i alle våre 9 butikker 

*Salgsbetingelser

Alt du trenger, alltid billig!

Velg Storcash som din grossist for innkjøp av storhusholdningsvarer innen mat, drikke og emballasje til bedriften, laget eller foreningen.

Som din samarbeidspartner forhandler vi med de største leverandørene i Norge for å kunne tilby konkurransedyktige priser på sterke merkevarer til deg som driver egen bedrift. Hos oss har store og små bedrifter de samme mulighetene og alle får de samme lave prisene uavhengig av volumet man handler.

 

For å opprettholde de gode prisene er våre utsalgssteder basert på at du som kunde selv plukker de varene du har behov for, og betaler i kassa før du drar. Vi har gunstige åpningstider i alle våre 9 butikker, noe som gir deg fleksibilitet til å handle ved behov og unngå kostnader knyttet til plass og lagring av varer.

 

Våre kunder

Våre kunder driver typisk innen gatekjøkken- og restaurantbransjen, cateringbransjen eller en kantine, foodtruck, kiosk eller dagligvarebutikken på gatehjørnet. Vi er også samarbeidspartner med flere campingplasser, og også et sted hvor lag og foreninger kan handle inn til kiosken eller arrangementet. Alle bedrifter, organisasjoner, lag og foreninger kan bli kunde hos oss.

Din emballasje-, drikke- og matgrossist

Hos Storcash får du alt du trenger på ett sted. Vi har tilgang på over 20 000 varelinjer gjennom vår hovedleverandør ASKO. I tillegg fører vi merkevarer gjennom leverandører som leverer direkte til oss. Med dette i ryggen kan vi påstå å ha alt du trenger av mat og drikke – det som ikke finnes i butikk, skaffer vi for deg innen få dager. Alle våre utsalgssteder har også et godt utvalg øl, vin og brennevin for kunder med alkoholbevilling.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.