Om Storcash

Storcash er Norges største cash & carry-grossist for proffmarkedet som i dag har ni butikker spredd utover landet, fra Trondheim til Kristiansand. Med rundt 150 engasjerte medarbeidere sørger vi for at hyllene er fulle av matvarer til kunder innen blant annet restaurant- og take-away bransjen, kafé, kantine, catering, dagligvare, lag og foreninger. 

Konseptet med cash & carry tok form i Oslo allerede i 1965 under navnet JOH-GROS AS, men den første Storcash butikken ble etablert først i 1991. Dette var etter at flere mindre Joh. Johannson-eide kontantavdelinger ble slått sammen til en stor kontantavdeling – derav navnet Storcash. Storcash er fortsatt heleid av det vi i dag kjenner som NorgesGruppen.

Hva er cash & carry? accordion arrow icon

Cash & carry-begrepet innebærer salg av varer fra et engroslager til næringsdrivende, hvor kunder plukker varene selv og betaler før de drar.

Våre kunder

For å bli kunde hos Storcash må du være registrert med en bedrift, organisasjon, lag eller forening.

 

Som kunde kan du velge å bli medlem av bonusprogrammet Alltid! mer fra Storcash. Bonusprogrammet gir deg fordeler som blant annet opptil 5% bonus på faste lave priser og 8% bonus på mineralvann. Det lønner seg å være Alltid!-medlem, og så langt har programmet rundt 5000 medlemmer.

Jobbe i Storcash

Kunne du tenke deg å jobbe med oss?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.