Om Storcash

Storcash er et Cash&Carry-konsept som i dag har 9 butikker fordelt rundt om i landet. Med tilsammen rundt 150 engasjerte medarbeidere sørger vi for at hyllene er fulle av matvarer til kunder innen blant annet restaurant- og take-away bransjen, kafé, kantine, catering, dagligvare, lag og foreninger. 

Konseptet med Cash&Carry tok form i Oslo allerede i 1965 under navnet JOH-GROS AS, men den første Storcash butikken ble etablert først i 1991. Dette var etter at flere mindre Joh. Johannson-eide kontantavdelinger ble slått sammen til en stor kontantavdeling – derav navnet Storcash. Storcash er fortsatt heleid av det vi i dag kjenner som NorgesGruppen.

Hva er Cash&Carry? accordion arrow icon

Cash&Carry begrepet innebærer salg av varer fra et engroslager til næringsdrivende, hvor kunder plukker varene selv og betaler før de drar.

Våre kunder

For å bli kunde hos Storcash må du være registrert med en bedrift, organisasjon, lag eller forening.

 

Som kunde kan du velge å bli medlem av bonusprogrammet Alltid! mer fra Storcash. Bonusprogrammet gir deg fordeler som blant annet opptil 5% bonus på faste lave priser og 8% bonus på mineralvann. Det lønner seg å være Alltid!-medlem, og så langt har programmet rundt 5000 medlemmer.

Jobbe i Storcash

Kunne du tenke deg å jobbe med oss?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.