Om Storcash

Storcash er Norges største cash & carry-grossist for proffmarkedet. I dag har vi 11 butikker spredd utover landet, fra Bodø til Kristiansand. Med rundt 170 engasjerte medarbeidere sørger vi for at hyllene er fulle av matvarer til kunder innen blant annet restaurant- og take-away bransjen, kafé, kantine, catering, dagligvare, lag og foreninger. 

Konseptet med cash & carry tok form i Oslo allerede i 1965 under navnet JOH-GROS AS, men den første Storcash butikken ble etablert først i 1991. Dette var etter at flere mindre Joh. Johannson-eide kontantavdelinger ble slått sammen til en stor kontantavdeling – derav navnet Storcash. Storcash er fortsatt heleid av det vi i dag kjenner som NorgesGruppen.

Hva er cash & carry? accordion arrow icon

Cash & carry-begrepet innebærer salg av varer fra et engroslager til næringsdrivende, hvor kunder plukker varene selv og betaler før de drar. Denne måten å drifte på sparer kostnader med leverandører, transport og tjenester som ikke er essensielle i kjøpet. I tillegg selger grossistene gjerne produkter i store størrelser og i spesialpakker, noe som senker salgsprisen og er rimeligerere for små og mellomstore bedrifter.

For å bli kunde hos Storcash må du være registrert med en bedrift, organisasjon, lag eller forening.

 

Storcash er kun for bedrifter, lag og foreninger og ikke tilgjengelig for privat handel. Som kunde hos oss kan du bli medlem av bonusprogrammet Alltid! mer fra Storcash. Bonusprogrammet gir deg fordeler som blant annet opptil 5% bonus på faste lave priser og 8% bonus på mineralvann. Det lønner seg å være Alltid!-medlem, og så langt har programmet mer enn 7000 medlemmer, og vi har betalt ut over 100 millioner kroner i Alltid!-bonus

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.