Miljøfyrtårn

Storcash er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. Vi utarbeider årlig en klima og miljørapport som vi gjerne deler ved forespørsel.

 

Vi har et velfungerende sorteringssystem

Storcash-butikkene har et omfattende kildesorteringssystem med mål om å kildesortere 92 prosent av avfallet.

 

Stadige vareleveranser inn til butikk genererer avfall; som kartong, papir, plast, engangspaller og isopor. Dette avfallet må håndteres. Det samme må matavfall fra ødelagte/utgåtte, men også avfallet kundene leverer inn i returordningen; som glass og metall.

I samarbeid med Norgesgruppen har Storcash et omfattende kildesorteringssystem.

 

Minst mulig restavfall

Målet er at 92 prosent av avfallet i Storcash skal kildesorteres i løpet av 2022. På lenger sikt er målet 94 prosent. Dette betyr at mengden restavfall skal være minst mulig.

Vi tar imot EE-avfall som vi selv fører

Alle våre Storcash butikker tar imot kasserte EE-produkter av samme type som selges i butikken. Det er gratis å levere inn kasserte EE-produkter. Som forbruker kan du være trygg på at butikkene sørger for forsvarlig oppbevaring av produktene før de blir hentet av godkjent returselskap.

 

Eksempel på EE-avfall: Kjøkkenmaskiner, lyspærer, lysrør og sparepærer.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.