Storcash har delt ut 100 millioner bonuskroner til Alltid!-medlemmer!

Vi er stolte av å være grossist med bransjens beste bonusprogram! Våre medlemmer får faste lave priser, og i tillegg tjener de opp bonus. Nå har vi delt ut 100 millioner kroner til våre medlemmer siden oppstarten i 2017. Det er helt fantastisk!

 

Medlemmer i Alltid! får bonus fra første krone, som betyr at det ikke er noen krav til minimumskjøp. Bonusen spares opp etter hvert som du handler, og brukes enkelt til å betale med i kassen. Akkurat nå har våre kunder 15 millioner kroner utestående, så enda flere bonuskroner venter på å bli brukt. I kassen kan du som medlem velge mellom å betale hele, eller deler av beløpet med Alltid!-bonus. Velg om du ønsker å bruke bonusen din fortløpende, eller om du vil spare opp til større beløp til perioder med lavsesong og mindre omsetning. Våre kunder driver restaurant, kafé, gatekjøkken, catering eller jobber med lag og foreninger. Mange av disse virksomhetene er sesongstryt, så da kan det være godt å kunne betale med bonus i lavsesong.

 

Som medlem i Alltid! får du bonus på alle varer du handler med unntak av pant, tobakk, alkoholvarer, eller allerede nedsatte varer. Den gode nyheten er at disse varene er likevel bonusbyggende, noe som gjør at du kan oppnå et høyere nivå på bonusskalaen, og slik få mer bonus når du kjøper andre varer. Bonusmodellen gir bonus fra første krone, fra 1-5% avhengig av hvilket nivå du er på. Et bonuspoeng er det samme som en krone, enkelt og greit. Mineralvann, energidrikker og vann har vi fast 8% bonus på til alle våre Alltid!-kunder!

Når du laster ned Alltid!-appen kan du holde øye med hvor mye bonus du har tilgjengelig, og hvilket bonusnivå du ligger på. Du kan også registrere deg for å motta en SMS hver måned med din bonussaldo.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.