Thai Hom Mali - verdens beste ris!

Den velduftende Thai Hom Mali-risen omtales som Thailand's stolthet og er flere ganger kåret til verdens beste ris av The World Rice Conference. Thai Hom Mali er en av de aller beste kvalitetene som finnes på jasminris.

 

For å kunne kalles for Thai Hom Mali Rice må 92% av kornsorten være av Thai Hom Mali. Den blir vurdert etter fuktighetsinnholdet, må består av ubrutte kjerner, ha en naturlig duft og være mildt søtlig i smaken. Bortsett fra grunnkravene som må oppfylles for å kunne kalles Thai Hom Mali, er det også andre faktorer som spiller inn. Det er disse faktorene som avgjøre kvaliteten, smaken, konsistensen, fargen og ikke minst aromaen.

 

Hva gjør Thai Hom Mali-risen så spesiell?

Thai Hom Mali risen kan bare dyrkes én gang i året. Den dyrkes på nøye utvalgte gårder i "Kula Ronghai", et område som er kjent for å være veldig tørt. Jorden i Kula Ronghai består av et lag med havsalt og skjellfossil under. Det antas at dette området en gang var en havbunn for millioner av år siden.

 

I sommermånedene forvandles hele området til ørken, men når det først begynner å regne inneholder jorden unike mineraler.  Dette gjør Kula Ronghai til det beste dyrkningsområdet for Thai Hom Mali ris.

 

En risvariant med Thai Hom Mali kvalitet er Spoon Spoon Thai Hom Mali. Nykokt Spoon Spoon-ris er blank og hvit, myk og luftig, og riskornene er hele med en naturlig aromatisk søtlig smak.

 

Med de beste dyrkingsforholdene for Thai Hom Mali Ris, de mest erfarne risdyrkerne, og en høyteknologiske risproduksjonskjede i regi av Thailands mest anerkjente risprodusent, kan Spoon Spoon Thai Hom Mali-ris kalle seg for en av de beste Thai Hom Mali risene i verden.

Spoon Spoon Thai Hom Mali ris

Spoon Spoon Thai Hom Mali ris

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.