Egg av beste kvalitet

Storhusholdningsegg fra frittgående høner

 

Vi er stolte av å kunne tilby storhusholdningsegg av høy kvalitet i Storcash. Eggene vi selger er fra frittgående høner, levert av Toten eggpakkeri til Brobekk og Buskerud, og Rias eggpakkeri i resten av butikkene. Eggene er produsert av utvalgte eggprodusenter og leveres direkte til pakkeriene for å sikre ferskhet og kvalitet.

Fokus på dyrevelferd og produkt

 

Pakkeriene og produsentene vi benytter, er kjent for å sette høye standarder for dyrevelferd og produksjonsmiljø. Hønene lever et godt liv, og produsentene er en del av et dyrevelferdsprogram med oppfølging fra pakkeriet. De spiser plantebastert fôr av høy kvalitet. Resultatet er egg med en ekstra gul og fin plomme som smaker fantastisk. Egg er en av de mest næringsrike matvarene man kan spise, og inneholder høye nivåer av proteiner, vitaminer og mineraler som er viktige for kroppens funksjon. Faktisk inneholder et egg ca. 6 gram protein. Dette gjør egg til en god ingrediens for både hovedretter og desserter.

 

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder disse kvalitetsproduktene som er så nøye utvalgt og produsert med stor omsorg og kvalitetssikring i alle ledd. Fra produksjon til levering er hele verdikjeden regional, slik at våre kunder kan være trygge på at de får egg av høy kvalitet fra lokale produsenter.

Egg er en viktig kilde til næring, og med disse eggene kan våre kunder være sikre på at de får et næringsrikt og balansert produkt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.