Nå kan alle medlemmer i Konsum Gruppen være medlem i Alltid!

Vi i Storcash ønsker at så mange av våre kunder som mulig skal få være medlem i Alltid!. Det er derfor en glede for oss å annonsere at innkjøpsavtalen mellom Konsum Gruppen og Storcash er endret, og at vi derfor kan ønske alle medlemmer i Konsum Gruppen velkommen til Alltid!

 

Alltid! er bonusprogrammet til Storcash. Gjennom bonusprogrammet får du tilgang til flere unike fordeler. Alltid! gir deg mulighet til å spare bonus fra første krone, og det er ingen krav til minimumskjøp. Du kan oppnå 1-5 prosent bonus, avhengig av hvor mye du handler for hver måned. På mineralvann får du Alltid! 8 % bonus, uavhengig av hvilket bonusnivå du er på. Samtlige varer hos Storcash er bonusbyggende, med unntak av pant, tobakk, alkohol og tilbudsvarer. Du sparer også bonus på alle varer som vises i kundeavisen.

 

I tillegg til bonus får du tilgang til Alltid!-kupp, som er ekstra gode tilbud i butikkene hver uke. Gjennom året får du tilbud på blant annet ost, stykningsdeler og mineralvann, hvor det er mye penger å spare. Hver butikk har også sine egne lokale Alltid!-kupp, som er varer med ekstra god pris i din utvalgte Storcash.

 

Medlemskap i Alltid! koster 500 kroner, eksklusiv mva. Dette beløpet betales i kassen ved din første handel etter innmelding, og er et engangsbeløp. Les mer her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.