Burger til folket

På Storcash selger vi burger i alle varianter - fra plantebasert til «vanlig» hamburger. Eller er «vanlig» hamburger egentlig så vanlig? I den store burgerjungelen er våre mest solgte burgere; Original Hamburger, Beef Hamburger og Signature Hamburger fra Stabburet i tillegg til Halalburger fra Kanda.

For å gi dere en guide på de overnevnte burgerne har vi tatt en prat med Bjørn Hasle, vår kontaktperson i Orkla Foods Norge AS (Stabburet) og Inge Emil Magnussen, vår kontaktperson i Kanda AS.

Stabburet Original Hamburger*

Original er en saftig og porøs hamburger med tydelig smaksprofil og høy kjøttandel. Den er laget for enkel og rask tilberedning, og er den hamburgeren som alle liker og alle vil lykkes med. Original Hamburger passer godt til Chicago hamburgerbrød fra Hatting. Som siderett anbefaler vi Pommes frites riflet og Pommes strips. Det største kundesegmentet vårt til Original Hamburger er gatekjøkken og matvogner.

Hamburgeren får du i størrelser fra 70 gram til 333 gram.

Stabburet Beef Hamburger*

En tykk, grovkvernet og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede. Dette er burgeren for deg som ønsker å tilfredsstille en stadig mere krevende forbruker. Denne hamburgeren er kvernet for maksimal mørhet med stående fiber og er utformet for enkel tilberedning. Burgeren har et hjemmelaget utseende for å gi en autentisk burgeropplevelse for deg og dine kunder. Dette er burgeren for deg som vil løfte smaksopplevelsen. Den holder lenge på saftigheten og er perfekt til take away. Beef Hamburger passer godt til Brioche eller Buffalo hamburgerbrød fra Hatting. Som siderett anbefaler vi Pommes frites riflet og Pommes strips. Det største kundesegmentet vårt til Beef Hamburger er restauranter, gatekjøkken og matvogner.

Hamburgeren får du i størrelser fra 100 gram til 250 gram.

 

*Både Stabburet Original og Beef Hamburger tilbys som halalvariant.

Stabburet Signature Hamburger

En kvalitets-Angus-burger av hele 99% storfekjøtt. Stabburet Signature Hamburger er tykk, saftig og grovkvernet laget med stående fiber for maksimal mørhet. Vil du skape et rykte som «byens beste burger», er dette burgeren for deg!

Signature Hamburger kommer også i en smokey-variant som smaker som om den kommer direkte fra kullgrillen. Begge hamburgerne er å finne i 180 gram. Signature Hamburger passer godt til Brioche hamburgerbrød fra Hatting. Som siderett anbefaler vi Pommes Bistro, Gourmet fries og søtpotetfries. Det største kundesegmentet vårt til Signature Hamburger er restauranter.

Kanda Halalburger

En halalburger av storfekjøtt, krydret med salt for en ren smak av storfekjøtt. En Kanda-hamburger med en saftighet, smak og kvalitet. Burgeren er Halal-sertifisert av Islamsk Råd Norge, og kan stekes tint eller frossen. Den har ingen allergener. Det største kundesegmentet vårt til Kanda halalburger er gatekjøkken og matvogner. Halalburgeren fra Kanda passer godt til Chicago hamburgerbrød fra Hatting. Som siderett anbefaler vi Pommes frites riflet og Pommes strips.

Burgeren finnes i størrelser fra 100 gram til 330 gram.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.