Besøk kjøtt-torget

I alle våre butikker vil du finne kjøtt-torg med et bredt utvalg stykningsdeler av blant annet storfe. For alle stykningsdeler vi selger er vi opptatt av å tilby topp kvalitet til en god pris. Vi fører i hovedsak kjøtt av storfe fra både Namibia og Norge, i tillegg til noe fra New Zealand. Alle stykningsdeler fra Namibia og New Zealand er halal. Våre priser er svært konkurransedyktige, og som medlem av bonusprogrammet Alltid! mer fra Storcash får du ekstra gode priser på utvalgte stykningsdeler.

 

Våre mest populære stykningsdeler er rundstek og flatbiff. Rundstek av storfe er et magert kjøtt som ofte brukes i gryter som skal langtidskokes, eller som hel oksestek. Kjøttet trenger å trekke eller stekes lenge for å bli mørt. Rundstek anbefales ikke som biff da den har for mange bindevevshinner.

 

Flatbiff har mange av de samme bruksområdene og egenskapene som rundstek, og er også en mager stykningsdel. Den er spesielt velegnet som oksestek, roastbiff og i gryter. Når flatbiffen er godt mørnet kan den brukes som biff, og den er for eksempel også godt egnet i wok.

 

Ta gjerne turen innom kjøtt-torget neste gang du besøker oss.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.