Få bonus fra første krone | Storcash 

Få bonus fra første krone

Vi ønsker å gi deg som kunde enda litt MER. Handler du hos Storcash skal du ALLTID få mer tilbake.

Som Alltid!-medlem får du bonus fra første krone. Du får opptil 5% bonus på våre alltid faste lave priser og alltid 8% bonus på alt av mineralvann. Oppspart bonus finner du enkelt i appen.

Last ned Alltid!-appen i App Store eller Google Play .

 

Bli medlem du også!

Vilkår og betingelser

 

Det er et medlemsgebyr på kr. 500 ekskl. mva som betales en gang. Dette benyttes til administrasjon av løsningen. Medlemsgebyret blir automatisk lagt til på din første handel og betales i kassen.

Har du spørsmål om Alltid!? Se om du finner svaret her, eller send en mail til alltid@storcash.no

 

MER OM BONUSPROGRAMMET

Bonusperioden varer en kalendermåned, og gjelder fra den 1. hver måned. Du har mulighet til å stige i bonusnivå når som helst gjennom bonusperioden. Det nye nivået vil du beholde ut inneværende måned, og gjennom hele neste måned.

Ved oppjustert bonusnivå (nytt nivå), vil dette gjelde fra dagen etter at det ble bygget opp. Det betyr at om du er på bonusnivå 1% og gjør en handel på kr 8 000, vil du fra neste dag få 3% bonus på dine kjøp. Ved nedjustering av bonusnivå skjer dette kun den 1. i måneden. Du kan til enhver tid se ditt bonusnivå i Alltid!-appen.

Som medlem i vårt bonusprogram får du opptil 5% bonus på alle varer* og alltid 8 % bonus på alt av mineralvann. Du får bonus fra første krone, og det er ingen krav til minimumkjøp.

Bonusnivået ditt er avhengig av hvor mye du handler for, og følger skalaen under:

Bonusskala

Det er bonus på alle varer, med unntak av pant, tobakk- og alkoholvarer, samt allerede nedsatte varer. Denne type varer er kun bonusbyggende og bidrar til et høyere bonusnivå, selv om de ikke gir bonus.

 

SLIK BENYTTER DU BONUSEN

Bonusen kan kun benyttes som hel- eller delbetaling av varer i Storcash sine butikker. Du står fritt til å velge beløp å bruke per handel, og du trenger ikke ta ut hele bonusen på en gang. Uttaket gjøres i samarbeid med servicemedarbeideren som ekspederer deg.

 Bli medlem her.