Lag og foreninger - Alt du trenger til kiosken

Alt du trenger til kiosken, dugnaden, skoleavslutningen eller cupen. Hos oss kan du handle på vegne av ditt lag eller forening. Handle store kvantum av kjente merkevarer til en god pris.

*Salgsbetingelser

Kjøp store forpakninger hos Storcash - perfekt for lag og foreninger!

Å kjøpe inn for et lag eller forening kan være en utfordring. Det krever tid, energi og ressurser å finne gode tilbud på produkter og matvarer som kan brukes til arrangementer som kiosken, dugnaden, skoleavslutningen eller cupen. Storcash har alt du trenger!

 

Vi har et stort utvalg av snacks, brus, godteri og annen mat som er populært blant både barn og voksne. Vi har også et stort utvalg engangsartikler som tallerkener, kopper, bestikk og servietter. Som grossist har vi et bredt utvalg av kjente merkevarer til en god pris, der du kan handle på vegne av ditt lag eller forening. Vi har alt du trenger til alle typer arrangementer enten du planlegger en skoleavslutning, 17. mai, dugnad eller en cup, så har vi produktene som passer for deg. 

"Alt du trenger, alltid billig"

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan slette dem.